Cartea "Sexul povestit celor mici"

sâmbătă, 25 decembrie 2010 § 2


  Am văzut multe astfel de cărţi,n-am avut ocazia să citesc una dar am răsfoit.Am auzit multe despre faptul că această carte e interzisă în librării. MoldovaCreştină.net spunea despre asta în felul următor:
Ştiu că mulţi alţi părinţi au procedat în acelaşi fel. Mă bucur şi mulţumesc lui Dumnezeu că acum însăşi premierul a dat acest ordin.Este absolut clar şi evident că ceastă carte este un instrument de pervertire sexuală totală a copiilor încă din fragedă copilărie. De aceea, avem datoria toţi cei care ne pasă de copiii noştri şi de viitorul lor să fim solidari cu acest ordin al premierului şi să ne manifestăm solidaritatea. De asemenea, să ne rugăm ca să întărească Dumnezeu paşii prim-ministrului şi a tuturor miniştrilor şi politicienilor cărora le pasă de starea morală a societăţii.
Şi am mai văzut şi părerea unui blogger,şi anume fiibiruitor.com ,care spunea în felul următor:
 Am primit cu  bucurie vestea despre interzicerea vânzării cărţii “Sexul povestit celor mici”.  Dumnezeu să curăţească ţara noastră de imorali şi imoralităţi care doresc cu tot dinadinsul să ne distrugă familiile şi viitorul copiilor noştri. Să ne rugăm pentru dl Premier ca Dumnezeu să-i dea putere să stea tare în deciziile pe care le ia pentru binele familiilor şi a naţiunii noastre.
 Şi acum cu voia tuturor menţionaţi mai sus şi cu a voastră desigur o să-mi spun părerea proprie.
Sunteţi nişte încuiaţi! La propriu. Cum am menţionat mai sus am răsfoit una din aceste cărţi cînd eram mai mică,şi pot să garantez tuturor,şi Moldovei Creştine,şi biruitorului şi oricui acolo mai are pretenţii sau nu ar vrea să mă lase să-mi exprim liber părerea că cartea nu e DELOC o metodă de desfrînare sau mîna diavolului sau mai ştiu eu ce. Cînd în sfîrşit o să acceptăm acele lucruri care deja au devenit fireşti? Dacă copilul nu va pune mîna pe cartea asta şi nu va citi de acolo,într-un mod educaţional,care cu adevărat o să-l ajute şi o să-i răspundă la întrebările care pe el îl frămîntă (cei mici sunt foarte curioşi) atunci internetul (partea lui rea) îl va învăţa toate aceste lucruri,sau şi mai rău,strada. Şi va avea încă frămîntări,şi dacă va dori să afle toate secretele corpului său le va afla! Dar nu va afla că acesta e un lucru firesc,că aşa se continuă viaţa,va învăţa că asta e ceva de rîs,că asta e ceva ieşit din comun,greţos,va evita aceste subiecte şi cînd la o vîrstă mai înaintată părinţii vor vrea cu adevărat să-i dea acea educaţie sexuală completă,adică cu sfaturi şi toate cele (care nu le găseşti în nici o carte) copilul deja va avea părerea lui formată şi lui deja nu o să-i pese de tot ceea ce spui tu. Nu-i va păsa că contează sexul protejat pentru că pe internet nu se spune de aşa ceva,pe internet spune doar că asta e o plăcere senzaţională,dacă faci asta tu eşti cel mai tare şi cu cît mai mult cu atît mai bine. Asta e părerea lui formată şi nu va fi uşor s-o schimbi,pentru că copilul era curios,şi cum nu exista ceva profesional şi educaţional care să-i răspundă la întrebări s-a informat şi el de unde a găsit.
Asta e oameni buni! Generaţiile următoare sunt diferite şi ar fi timpul să acceptaţi asta!

What's this?

You are currently reading Cartea "Sexul povestit celor mici" at Shampoo addicted.

meta

§ 2 Response to “Cartea "Sexul povestit celor mici"”

§ Leave a Reply