Stil şi clonare

vineri, 10 iunie 2011 § 14

   Fiecare femeie crede că e aşa de unică şi aşa de...una în toată lumea,încît nu observă că e de fapt doar o clonă. Şi Doamne,dacă mergi prin Chişinău o zi ţi se face greaţă,la propriu (vorbesc de îmbrăcăminte şi de oameni).

Vezi numai oameni îmbrăcaţi prost,fără gust şi care,cel mai important de fapt,sunt toţi la fel! Clonă clonă clonă clonăăăă. Şi mai pretind că sunt unici. Foarte,atenţie,foarte rare sînt cazurile cînd vezi o piesă de îmbrăcăminte unică şi frumoasă,pentru Chişinău o fustă maxi se consideră extravagant,darămite restu' lucrurilor care nu trebuie să lipsească din garderoba unei femei.

Unde nu te-ai întoarce,acea încălţăminte oribilă cu vîrf mega ascuţit sau cu toc cui,acele bluze 100% sintetice de la Turşia cu paiete,cu pene,cu diferite inscripţii şi aşa mai departe. Mai vin şi bluzele cu "rîzînă sub ţîţă" care sînt în sute de culori şi forme şi lungimi,da NAFIGA DACĂ ÎS TOTUNA ŞÎ-S ORIBILE? Şi geanta de piele de a nu'ştiu cui stroga pe umăr ş stroga neagră. Ş daaa,ce iubesc eu cel mai mult lasini cu tunică/rochie/fustă/whatever,ş încă deşelea cu strazicuri. Nu ţin minte cine a spus,dar sunt de acord,am impresia că în Chişinău a fost odată o fată care purta lasini şi tunică şi apoi au clonat-o pînă la sute,mii de specimene! Mai sînt şi preferatele tricouri fără de formă şi ultra elastice,pe care le poartă fetele/femeile mai plinuţe. Bă,dacă vez că-ţ iesă colăceii de peste tot,pentru ce mai îmbraci tricourile alea,sau blugii ăia care crapă pe tine? Şi deja mi-e greaţă de genţile de piele pe cureluşă lungă pe care le poartă tot Chişinău ca obsedaţii,am s-o arunc pe-a mea tot din cauza lor. Despre elasticurile de păr albastre/roz/galbene dintr-un fel de material şi oooribile,sau despre ochelarii de soare care am impresia că sunt toţi la fel nu mai vreau să vorbesc. 

În Chişinău e posibil să te îmbraci frumos,de bani puţini şi timp puţin dar frumos,decent,să placă ochiului,atît al tău cît şi al tuturor. Un tricou d'ăla oribil costă în jur de 100-200 lei,de ce nu ţi-ai lua de banii ăştia un cardigan decent,sau o bluză,sau un tricou mai "normal",la urma urmei o cămaşă îns til retro/vintage. Nu e nevoie de milioane ca să te îmbraci cu gust,e nevoie doar de gust şi de stil!

P.S. încă n-am vorbit despre bărbaţi,acolo 3 pagini de critică ala Jackie.
P.S.2 aştept hate-rii să mă atace,good luck guys



What's this?

You are currently reading Stil şi clonare at Shampoo addicted.

meta

§ 14 Response to “Stil şi clonare”

  • Anonim says:

    hahaha, omg ce proasta esti

    Fuuuuuuuuu

  • Morgane says:

    hahaha,hai să comentăm că nu ne place pentru că ne-am regăsit în articol

    Fuuuuuuuuu

  • Anonim says:

    Anonim mi se pare ca ea are cu adevarat dreptate !

  • ALex says:

    hahaha true true... și ca și dar aș putea să adaug că rayban de 160 lei rupe tăt. gîîî
    p.s în fotși ești tu? :D

  • Morgane says:

    Ziozea:lasă' haterul în pace :D

    Alex: Dapu cum,în amîndouă :D Sunt random poze cu străzi din Chişinău.

  • jenny says:

    ai ai şanse mai mari să te sperii dacă treci prin piaţa centrală :D

  • Morgane says:

    daa,acolo e fashion tv.

  • tanciu says:

    nu haina face omul spunea cineva :)
    o să admit că sînt multe cazuri din astea dar adevărata problemă pentru mine a început a fi faptul cât de curat e îmbrăcată o fată şi nu neapărat cât de la modă sau cât de cu gust, pentru că cred cu desăvârşire că asta lipseşte la noi.

  • ella says:

    ce-mi place rochia aia verde din planul doi...e reprezentativa :d

    sincer un post de nota 10+...mi-a placut si am ras de nu mai pot ha-ha-ha )))) chiar mi-am amintit multe episoade

  • Anonim says:

    ella...parca mi-ai citit gindurile..intentionam sa accesntuiez si eu existenta acelei rochii (oribile) din poza 2 ...of..doamne ma apuca risul cind o vad...si e chiar true ceea ce ai scris...e ceea ce vedem zi de zi..mergeam cu vreo 2-3 zile in rutiera si priveam oamenii pe fereastra...of...cite domnisoare imbracate cu haine care le accentuiaza colaceii...si oare nu se uita in oglinda???ujas...

  • Anonim says:

    rr..esti rea rea :)) :D
    apropo, rayban ce e? ca io nu stiu (

  • Morgane says:

    ray-ban sunt ochelari de soare.

  • Anonim says:

    Chiar vreau sa faci o critica si despre barbati...habar nu am ce ai putea spune rau despre ei :-"

  • Şi cum spunea o prietenă ,noi bîrfim-analizăm oamenii din jur, oamenii cu prost gust, păăăăi asta facem, la cîtă prostie încape nu doar în haine dar şi gesturi şi vorbe.
    Sunt multe locuri unde poţi să achiziţionezi lucruri frumoase pentru tine,cu bani puţini, e nevoie doar de bun gust!
    Din păcate la majoritatea moldovenilor lipseşte acest bun gust.

§ Leave a Reply