Mă rog.)

miercuri, 17 august 2011 § 9

 
     Mîncăm îngheţată cu linguriţe mici pentru că ne pare că e mai puţină, dansăm prin casă în lenjerie şi cîntăm la toate obiectele care amintesc cumva de forma microfonului, tresărim la simţul unui parfum care ne place și spunem nu atunci cînd am vrea să strigăm din toate puterile "da".

Facem mutre haioase în oglindă, ne facem barbă din spumă în duş, avem obsesii de scurtă durată care ne fac să ne simţim pline de viaţă, pornim muzica în căşti şi ne imaginăm că suntem într-un film, punem ochiul pe băieţi în autobuz şi încercăm să le atragem cumva atenţia, dar în același timp ne fîstîcim şi ne ruşinăm de la priviri interesate.

Putem să înjurăm doar dacă e vorba de păr sau unghii rupte,ne emoţionăm pînă în vîrful urechilor cînd el ne zîmbește ,ne strecurăm printre oameni pentru că nu ne place aglomeraţia, suntem mai romantice decît toate filmele siropoase adunate şi înmulţite.

Suntem delicate pe dinafară şi puternice înăuntru. Suntem libere şi în acelaşi timp mereu ţintuite la pat de iubire.

Suntem de pe altă planetă,suntem speciale,suntem pe cale de dispariţie şi asta ne place. Suntem femei.Sau,mă rog. În devenire.

What's this?

You are currently reading Mă rog.) at Shampoo addicted.

meta

§ 9 Response to “Mă rog.)”

§ Leave a Reply