Sexism by profă în şcoală

joi, 22 septembrie 2011 § 5


Avem profesoară nouă în şcoal,de educaţia civică. Care-i problema? E sexistă.

Spune aşa în faţă că "bărbaţii sunt inutili în lumea asta". Păi stai femeie un pic,de ce ar fi bărbaţii inutili? Da,sunt de acord,discriminarea femeilor este o problemă importantă,dar cum te aştepţi tu femeio să nu fii discriminată dacă tu la rîndul tău nu că discriminezi,dar spui că cei de sex opus sunt total inutili?

Femeile vor exista atîta timp cît vor exista bărbaţii,şi invers. Fiecare dintre ei are rolul lui în societate,în dependenţă de caracter pot fi mai buni,mai răi,mai slabi sau mai puternici,dar chiar şi cel mai slab şi mai "fără de personalitate" om îşi are rolul său,fie el bărbat sau femeie.

Ştiu că nu sunt în drepturi de a te învăţa sau de a-ţi scoate gărgăunii din cap,dar ceea ce spui tu este total incorect şi mai ales în şcoală,unde nu prea cred că ai voie să-ţi impui atît de mult propria părere dacă eşti profesor,anume ăsta e unul din motivele pentru care eu cred că şcoala îţi omoară personalitatea ta şi-ţi formează alta care poate nici nu-ţi place.

Şi nu vreau s-o judec,pentru că are dreptul la părerea ei,vreau doar să spun că nu sunt de acord cu un astfel de comportament,mai apare încă un lucru,dacă un bărbat ar spune că femeile sunt inutile atunci ar putea fi băgat şi la închisoare pentru asta dar dacă o femeie spune că bărbaţii sunt inutili ea este doar numită ca feministă,şi culmea,unii îi spun şi femeie cu personalitate puternică.

După părerea mea faptul că te crezi mai presus şi spui la 3 miliarde de oameni de pe planetă că sunt inutili nu te face puternică sau cool,te face doar...ciudată. Şi un pic cam închisă la minte. Dar mă rog,e doar părerea mea. Voi ce credeţi?

What's this?

You are currently reading Sexism by profă în şcoală at Shampoo addicted.

meta

§ 5 Response to “Sexism by profă în şcoală”

  • jenny says:

    a avut esecuri in dragoste, i s/au nimerit prea multi pampalai in viata

  • Anonim says:

    incercati sa aveti unele dezbateri cu ea, ia sa vezi cum baietii din clasa te vor sustine)))

  • Trudi says:

    Cu siguranță a avut parte de eșecuri, de e atât de convinsă cu bărbații sunt inutili. și sunt de acord cu Marga și nu atât că te vor susține băieții din clasă, cât să vezi ce poate să-ți răspundă doamna profesoară. Eu am avut o asemenea situație, însă nu la nivelul elev-profesor, ci între fete, iată aici: http://www.eulmeu.net/content/toti-barbatii-sunt-prosti

  • ella says:

    Eiii nu o cunosc dar cred ca nu atrage nici un barbat atentia la ea,sau cineva o calcat-o rau pe coada si nici copii nu are.Plus la toate tata ei treb sa fost un derbedeu si nici frati n-are....mhhh cum poti sa spui ca un om e inutil...neee la educatia civica trebuie sa invatam a fi toleranti si egali (scrie in Constitutie :p) da nu propagande de astea :d

  • Morgane says:

    Jenny: e logodită bă :D
    Marga: avem dezbaterii la fiecare lecţie,chestia e că ea nu prea ascultă părerile tale.
    Trudi: acuş citesc linkul tău ^^
    Ella: :D total de acord,cred că e cam ratată ca profesoară de educaţie civică :p

§ Leave a Reply