Atunci cînd

luni, 10 octombrie 2011 § 3


Vi s-a întîmplat vreodată să ţineţi la cineva atît de mult încît şi cele mai mici lucruri negative care se întîmplă în viaţa lor vă fac automat trişti? Cea mai mică ceartă,pf,nici nu o poţi numi ceartă,te duce aproape de lacrimi. E un fel de dragoste psihopatică,de maniac,pentru un om. Care de la prima vedere e simplu,dar are el ceva,ceva ce te face fericit.

Nu ştii cine e,ce face,dar o face bine. E ceva mult deasupra ta. E ca lucrul ăla din poveşti,cînd ai prefera tu să treci prin ceva oribil dar să ştii că el e bine. Nu credeam că voi spune cîndva asta despre cineva,pînă l-am găsit.

Eu îi spun cel mai bun prieten dar e ceva mai mult de atît. De fapt nici eu nu ştiu ce e. Dar e ca atunci cînd simţi tot ce simte el,poate de 3 ori mai mult. Şi-ţi pare rău,şi plîngi,şi rîzi,şi îţi pare perfect.

Şi nu vrei ca asta să se termine vreodată.
Vi s-a întîmplat?
Mie da. <3

What's this?

You are currently reading Atunci cînd at Shampoo addicted.

meta

§ 3 Response to “Atunci cînd”

 • Anonim says:

  Initial m`ai facut sa cred ca vorbesti despre o mare dragoste.. Dar se spune ca prietenii sunt pe viata.. Deci, e norocos acel cineva la care tii atit de mult.. :)

 • Anonim says:

  Il faut de toutes les langues dans ton blog (pour faire croire que tu as des amis partout dans la planete).

  Je ne pourrais jamais me passer de toi désormais.
  Est-ce l'amour, est-ce de l'amitié ? Soyons anticonformiste, notre relation n'a pas d'etiquette.

  Tu comprendras peut etre pas ce que j'ai voulu dire, mais on s'en fiche, on se comprend.

  Anyway, je t'aime.

  Btw, you totally failed the battle & the war :)

  Anonim (again).

 • Trudi says:

  da, mi s-a întîmplat și mie și nu aș fi vrut vreodată să se termine.
  Dar s-a terminat și fără să-mi dau seama. Am avut parte de această prietenie 5 ani la rând, foarte frumos. Acum nici măcar nu ne vedem în nici un fel, drumurile nostrea nici măcar nu merg paralel. Și au trecut 3 ani de atunci, și eu sper că într-o zi măcar să ne vedem să ne explicăm ce a fost.

§ Leave a Reply