Bitches&whores

marți, 10 iulie 2012 § 3

(fara diacritice, cum v-am alintat pina amu. Scriu de pe ipod)

Inca nu am laptop, imi pare nespus de rau si imi e foarte dor de blog, stiu ca majoritatea puteau sa parieze milioane ca n-am suflet, da iaca eu am. Pentru toti cei care au decis ca cea mai buna consolare pentru mine ar fi comentarii prostesti si ofensatoare - if you can't say anything nice, don't say anything at all. Si-mi mai repet intrebarea inca odata, de ce pula mea ma mai cititi daca nu va place si va vine sa ma caracterizati cu cele mai "placute" calitati?

Sa va spun ce s-a mai intimplat de cind am fost offline. Am fost implicata intr-un triunghi amoros de toata frumusetea (Santa Barbara suje pe linga ce-o fost la mine), am aprins televizorul dintr-un impuls de acuta plictiseala si n-am fost deloc captivata, am avut vreo 3 betii, m-am apucat de fumat, mai pe scurt m-am stricat patani. Si am niste probleme cu admiterea, si m-am bagat in datorii, mai pe scurt totul e bine.

Peste citeva saptamini plec "la America", si-mi va fi si mai tare dor de voi. Si am o durere acuta in umeri. Am dormit ca o taranca (astept descifrarea cuvintului asta, fiecare ce-o inteles).

Pai si cam atit. Daca-mi vine vreo idee geniala in cap zilele astea poate va mai scriu.

Hai v-am pupat. Aveti grija de voi, nu beti, nu fumati si folositi protectie. Daca aveti probleme sentimentale sau de orice alta natura am deschis cabinet psihologic pe mail.

What's this?

You are currently reading Bitches&whores at Shampoo addicted.

meta

§ 3 Response to “Bitches&whores”

§ Leave a Reply