august, 23

joi, 23 august 2012 § 1

 
   Cu fiecare zi ceva se schimbă în noi. Cu fiecare zi devenim mai puternici sau mai slabi, mai curajoşi sau mai  fricoşi. Ajungem mai aproape de ceea ce dorim să devenim, sau mergem în direcţia opusă, dar schimbăm ceva. Fiecare particulă din noi are propria-şi viaţă, un fel de dans al infernului a cărui cale continuăm s-o ghicim.

Cu fiecare zi uităm. Lucruri care au contat prea mult, sau prea puţin, le dăm uitării încetul cu încetul. Cu fiecare zi ce trece ne învăţăm să iertăm, învăţăm să înţelegem, să avem compasiune. Cu fiecare zi vrem mai mult, sau mai puţin, cu fiecare zi adunăm tot mai multe decepţii şi bucurii. Odată cu apusul soarelui uităm de cine am fost azi, pentru că odată cu zorii zilei ne naştem din nou. Mai frumoşi sau mai urîţi, mai naivi sau mai experimentaţi, dar diferiţi.

Cu fiecare zi învăţăm să lăsăm totul în urmă, acceptăm respingerile, acceptăm obstacolele pe care le-am întîlnit în trecut, sau de care încă trecem. Învăţăm să plecăm capul în jos şi să luptăm în linişte cu o forţă, poate, mai mare decît noi.

Cu fiecare zi e mai uşor. Tot mai puţine lucruri care să-ţi amintească de trecut sau să te întristeze. Cu fiecare zi respirăm mai uşuraţi, învăţăm să mergem pînă la abnegaţie pentru cei care merită.

Fiecare zi e un dar, pe care trebuie să-l apuci cu ambele mîini şi să-l savurezi, pentru că are menirea de a te face fericit.

Cu fiecare zi ce trece îi uit cîte o trăsătură. Şi mi-e mai uşor. Pentru că după fiecare zi, creştem mari. Destul de mari încît să acceptăm, să înţelegem, să iertăm şi într-un final, să uităm...

What's this?

You are currently reading august, 23 at Shampoo addicted.

meta

§ 1 Response to “august, 23”

  • Anonim says:

    Am vrut sa te intreb ceva nu la tema:
    in blogspot la editare,anume la ''reactii'' cum pot sa pun mai multe? (frumos,urit,foarte frumos)
    mie imi arata ca pot sa scriu un cuvint.

§ Leave a Reply