eu, eu şi numai eu.

marți, 11 decembrie 2012 § 4

   
    Cînd mă gîndesc la mine, cel mai bun cuvînt care mă poate descrie e curvă.
Îmi amintesc de toţi oamenii pe care-i cunosc şi de fiecare mă leagă amintiri de la care aş intra în pămînt de ruşine. Realizez că fiecare cunoscut/prieten a fost cîndva mai mult decît prieten.

Realizez că după fiecare beţie lista se mărea. Cu mult.

Îmi mai amintesc de toate dăţile în care am spus că iubesc pe cineva, cînd nu iubeam de fapt. Îmi mai amintesc de cum o făceam cu cineva doar pentru că eram plictisită, sau pentru că el/ea avea un talent la a ruga frumos. Ştii... mă făcea să cred cu adevărat că sunt frumoasă, şi bună, şi deşteaptă, şi am un farmec aparte, şi mă lăsam aşa minţită ca un copil, pentru că nu primeam niciodată cuvinte bune, şi cînd veneau toate odată atunci era sigur adevăr! Nu putea fi minciună!

Dar era. Pentru că eram folosită din nou, şi din nou, şi din nou...

Îmi amintesc cînd eram mai mică şi juram că n-o să port tocuri niciodată, ca să ajung acum şi să mă caţăr în fieacare dimineaţă pe platforme de 15 cm. Pentru că sunt o trădătoare, şi o curvă.

Îmi amintesc cum nu puteam să beau ceai pentru că-mi pare de un gust plictisitor, şi acum am ajuns la 10 căni pe zi, minim.

Îmi amintesc cum spuneam că nu voi face niciodată planuri pe viitor, că nu voi plînge din cauza oamenilor care mă înconjoară, că voi deveni mai puternică şi cuvintele ei nu mă vor atinge, că voi rîde cînd cineva mă va trăda, că voi vorbi politicos, că nu voi avea timp de chestii de fete, că machiajul nu e pentru mine...

Şi acum am devenit doar o curvă. O curvă şi o ipocrită. Pentru că merg cu toate tîrfele la braţ.

Şi-mi place.

What's this?

You are currently reading eu, eu şi numai eu. at Shampoo addicted.

meta

§ 4 Response to “eu, eu şi numai eu. ”

  • Anonim says:

    de parcă l-ai scris şi pentru mine ))))

    ...si parca eticheta cere să îmi pară rău, dar nici urmă de aşa ceva.

    good job, morgane

  • Annie. says:

    si daca asta e starea in care te complaci... la urma urmei, fiecare cu idealurile si valorile sale si fiecare trebuie sa traiasca asa cum crede ca asta ii va aduce fericire, ca doar spre asta tindem toti)

  • BRONX says:

    "Imi mai amintesc de cum o făceam cu cineva doar pentru că eram plictisită, sau pentru că el/ea avea un talent la a ruga frumos. Ştii... mă făcea să cred cu adevărat că sunt frumoasă, şi bună, şi deşteaptă, şi am un farmec aparte, şi mă lăsam aşa minţită ca un copil, pentru că nu primeam niciodată cuvinte bune..."

    Low self esteem equals 100% sex. Barbatii au un simt aparte pentru asta.

  • Orange Reaper says:

    Drept zice BRONX. Drept.

§ Leave a Reply