De ce iubim bărbaţii

miercuri, 9 octombrie 2013 § 11


  Pentru că au mîini mari cu unghii tăiate scurt, în culoare mată. Iubim bărbaţii pentru că ei îţi dau senzaţia aia cînd te apucă de mînă - eşti în siguranţă. Nimeni nu o să te fure unui bărbat, pentru că el e templul dorinţelor şi suferinţelor tale.

Iubim bărbaţii pentru că sub înfăţişarea lor de aliaj de fier, deseori se ascunde un suflet de pisică abandonată. Pentru că ei îţi miros pielea şi spun că tu ai scrub nou de scorţişoară. Pentru că ei tremură lîngă tine, îmbrăcată în paltonul lor. Pentru mirosul feţei lor după ce se rad. Pentru cît de gingaşă e faţa lor după ce se rad. Pentru vocile lor de bariton şi pentru vocile lor cînd îi trezeşti din somn.

Pentru minute întregi de comparaţii între noul BMW şi noul Mercedes. Pentru cum se trezesc dimineaţa mai devreme şi-ţi fac cafea. Pentru cum îşi controlează mereu puterile atunci cînd vă bateţi cu pernele, şi pentru cum te lasă să nu ţi le controlezi pe ale tale. Pentru cum fiecare pereche de pantofi "îs buni, merji, hai cumpără-i şi hadem". Pentru porţiile lor de mîncare gigantice şi zîmbetul de pe faţa lor cînd mănîncă ceva gătit de tine. Pentru cum îţi găseşte la miezul nopţii, iarna, căpşuni proaspete, roşii şi fără gust, că-s de la Turşia. 

Pentru cum te simţi cînd te cuprind, de parcă lumea a luat sfîrşit şi tu eşti închisă într-o cameră mică, cu pereţi de culoarea apusului şi cu miros de iasomie. Pentru momentele în care îţi apucă capul cu ambele mîini şi-ţi sărută fruntea.

Pentru că sunt bărbaţi.

---------------------------------------------------------------
-Cum îi afară?
-Afară-i frig îmbracă-te gro... nu tu n-as'te îmbraşi gros.
-As'mă îmbrac!
-De parcă eu nu te ştiu pe tine.


What's this?

You are currently reading De ce iubim bărbaţii at Shampoo addicted.

meta

§ 11 Response to “De ce iubim bărbaţii”

§ Leave a Reply