Supradoză de iubire

joi, 13 ianuarie 2011 § 4

Dăi Play şi nu vei regreta


Şi te simţi în sfîrşit tu! Şi zîmbeşti, zîmbeşti din toată inima! Te simţi originală,te simţi puternică,te simţi războinică,ca un soldat care a cîştigat războiul şi se întoarce în sfîrşit acasă,ca păsările care străpung cerul cu aripile,ca bradul care a supravieţuit Crăciunului. Şi mergi pe stradă şi vezi lumea,pe care ai lua-o şi ai
îmbrăţişa-o strîns de tot,să o scurgi de setea de iubire care îi face mereu nefericiţi! Şi ai săruta-o şi i-ai dărui o acadea,ca unui copil şi nu ai lăsa-o să plece niciodată! O ai pe toată,e doar a ta şi radiezi,vrei mai mult şi mai mult şi rîzi cînd ai o supradoză pentru că asta te face fericit! Ai strîns-o într-un borcan şi acum ai ieşit afară şi ai scos capacul,pentru că vrei ca toţi să o primească,din plin,aşa cum ai primit-o tu toată viaţa şi oricum erai tristă,ai realizat în sfîrşit-cît de ciudat nu ar fi toţi ţi-au dăruit-o puţin cîte puţin,chiar cînd erau supăraţi radiau,tu primeai razele călduţe şi le puneai repede în borcan,să nu scape cumva vreo una. Şi toată viaţa ta ai fost încălzită şi ocrotită de ce era mai rău,de tine! Pentru că în toată viaţa asta noi suntem singurul lucru de care ar trebui să ne fie frică,mie mi-e frică de mine. Şi cînd te ocroteau tot radiau. Şi tu primeai cu plăcere şi puneai în borcan. Şi azi borcanul e plin! Plin cu ce? Plin cu ce? Păi cum,încă nu ai înţeles? E plin cu dragoste! Dragoste pe care ai primit-o şi pe care ai meritat-o din plin. În zilele ploioase ieşi afară şi deschide borcănaşul,lasă razele să iasă şi bucură-te de cum îi faci pe ceilalţi prea posomorîţi fericiţi! Şi primeşte înapoi raze şi închide-le repede în borcan,să nu scape hoţomanele. Şi apoi cînd mai vine o zi ploioasă fă un om fericit! Fă 2 oameni fericiţi,fă un oraş fericit şi primeşte raze înapoi!
Vă mulţumesc pentru că aţi ales ca azi să fie ziua aia cînd aţi deschis borcănaşul cu raze,am primit azi o supradoză!
Şi îţi mulţumesc ţie (ştiu că acum zîmbeşti) pentru că tu găseşti în fiecare zi cîte o rază mică mică în borcănaş doar pentru mine!
Şi da,te iubesc.

What's this?

You are currently reading Supradoză de iubire at Shampoo addicted.

meta

§ 4 Response to “Supradoză de iubire”

§ Leave a Reply