Plus optşpe'

joi, 18 august 2011 § 10


Şi te învîrţi în camera pe care o vezi prima dată,dar în care trăieşte de vro 5 ani. Şi-ţi vine să înjuri,singur neştiind de ce. Şi o vrei pe ea. O vrei mai mult decît creierul tău e în stare să proceseze. Vrei s-o priveşti. Nu vrei s-o fuţi. Vrei s-o priveşti. Vrei s-o mîngîi pe păr şi s-o săruţi pe frunte.

Şi-ţi mai aprinzi o ţigară pe care o fumezi aproape dintr-un foc. Şi te aşezi pe pat să te gîndeşti. Să te gîndeşti la lume. Da dă-o-n pulă de lume. Te gîndeşti la cît de mizerabil eşti. Găseşti prin buzunar portofelul cu 7 lei de unu şi înjuri şoferul de autobuz şi rîzi că nu-ţi ajunge nici de-o bere. De fapt,ce-ţi trebuie ţie berea. Ţi-e cald,te sufoci. Te dezbraci de maiou şi rămîi în blugii ăia vechi pe care maică'ta îi urăşte şi pe care a încercat de vro 10 ori să ţi-i arunce,dar tu îi iubeşti,fiecare tăietură înseamnă pentru tine ceva. Şi încerci să te mai minţi odată pe tine,cum că nu-ţi pasă de lume. Îţi pasă,şi tocmai ai terminat înc-o ţigară.

Vezi chitara prăfuită într-un colţ,n-ai pus mîna pe strune de cînd...de atunci de cînd a plecat ea. Şi-ţi plăcea muzica. Acum,dă-o-n măsa de muzică. Şi nu că ai fi trist din cauza ei. E o curvă. Cui dracu îi trebuieşte curva aia? Ţie.

Şi ce-o să faci mai departe? Eşti fără de speranţă. Făr'de viitor. Mai deschizi odată portofelul,acum calculezi dacă-ţi ajunge de pîine şi de ceva să-ţi calmeze foamea. N-ai mîncat de...de mult. Dă-o-n pulă de mîncare. Îţi iei ţigări.

Şi continui să scoţi fum gros pe nări,şi Rolling Stones continuă să cuprindă camera cu sunete care te duc aproape de orgasm. Cît de tare îţi plăcea să fredonezi piesele lor.

Şi acum stai patetic pe canapea şi fumezi gîndindu-te dracu' ştie la ce. Şi chiria,tre' să vie propietara după chirie săptămîna asta.

Şi te gîndeşti din nou la ea. Şi nu,nu vrei s-o fuţi. Vrei s-o priveşti. Vrei s-o mîngîi pe păr şi s-o săruţi pe frunte.

What's this?

You are currently reading Plus optşpe' at Shampoo addicted.

meta

§ 10 Response to “Plus optşpe'”

§ Leave a Reply