Chestii, trestii...

sâmbătă, 30 iunie 2012 § 4

 
    M-am obligat să şterg în fiecare zi cel puţin un mesaj de la el. Am fost, desigur, obligată şi de memoria telefonului meu, care nu mai poate rezista mult cu peste 3000 de mesaje. Am aşa un sentiment de vreau ceva ce nu pot obţine şi obţin ceea ce nu vreau şi mai vreau ceva ...ceva... nu ştiu nici eu ce. Şi am o dispoziţie de ceva, ceva, ceva, nu ştiu nici eu ce.

Şi vreau să fac ceva, nu ştiu nici eu ce. Cred (mai mult sper) că e ceva de moment, de un moment scurt şi mic de tot.

Am început să uit numărul lui de telefon. One number at a time. Şi chestia e că am încercat să merg mai departe, dar mai mult decît 2 ieşiri în oraş jalnice, cu parteneri care s-au dovedit a fi încă mai jalnici, nu mi-a ieşit nimic. Nu vreau să sun 100% patetică la moment, dar chestia e că n-am pierdut un "futai partneor", sau un "aşă ni-i a pupa" partneor, mi-am pierdut cel mai bun prieten. Din toate timpurile.

Încă mi se mai întîmplă să rîd pînă la lacrimi de ceva, şi să am scînteia asta "neapărat îi povestesc deseară", şi apoi îmi amintesc. Că nu mai e. Şi nu va mai fi.

Şi aşă m-am săturat paţanî. 

What's this?

You are currently reading Chestii, trestii... at Shampoo addicted.

meta

§ 4 Response to “Chestii, trestii...”

  • Anonim says:

    Da huli te-ai despartit de el, daca asa tare iti plasi ???

  • Anonim says:

    I'm on the same shit ! Asa de tare vreuu vreuu săă....nu ştiu ce.
    Fuck.

  • Anonim says:

    Seems like you need to meet Mary-Joe-Anna, also known as pot, cannabis or Marijuana.

  • Cristian says:

    Regarding the previous comment, please leave prejudice aside and don't forget that "And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music."

§ Leave a Reply