Lucruri care nu le suport

joi, 14 iunie 2012 § 16

 
   Am o problemă IMENSĂ cu lucrurile mele personale. Sunt ale mele, tu nu le atingi, nu respiri asupra lor, nu laşi amprente pe ele, nu vorbeşti despre ele. Cît de dificil e asta de înţeles?

Un mic ghid pentru o convieţuire în pace cu mine:

Dragă fiică a lui S, care e tot mai enervantă pe zi ce trece, n-am "nişo rochii clasnaia" să-ţi dau, mai ales ţie. Cine împarte hainele? Serios? Duş'ţ'cumpărî. A împrumuta jacheta cuiva pentru că e frig afară sau a împrumuta un tricou cuiva care va dormi la tine pe neprins de veste, e ok, dar nu e deloc ok să vii acasă şi să răscoleşti dulapul meu pentru că "suntem surori", măta ţîi soră blea.  Tatăl tău e soţul mamei mele. Relaţia mea cu el? Niciuna. Relaţia mea cu tine? Niciuna. Relaţia pe care TREBUIE s-o ai tu cu mine? Niciuna. Relaţia pe care tu o ai? Ni te baji în suflet şi o să te plesnesc odată.

Mai departe, eu nu vin acasă pentru ca tu să stai la computerul meu. Computerul meu conţine informaţie personală, care mă priveşte pe mine, pe mine, şi pe cine vreau eu să privească. Înţeles? Mai departe. Nu deschizi cărţile pe care le citesc, nu-mi citeşti mesajele, nu-mi răscoleşti (şi mai ales comentezi!) biblioteca muzicală, nu-mi bei din ceai (chiar dacă l-am lăsat pe masă, nu e pentru tine), nu îmi cauţi prin geantă (!!!!) chiar dacă am lăsat-o foarte tentant pe o bancă în clasă. Nu-mi ceri din mîncare, e a mea, nu se împarte (doar dacă conţine carne sau ouă, pe care ţi le dau cu cea mai mare plăcere, nu-mi place să risipesc). Nu-mi răscoleşti prin documente, mape, foi, nu-mi citeşti contactele, nu mă întrebi despre pozele din computer/telefon/Ipod, NU-MI DAI DRAPERIILE LA O PARTE DACĂ EU LE-AM PUS AŞA SĂ BLOCHEZE SOARELE!

Nu-mi atingi chitara, nu-mi atingi pantofii, nu-mi atingi nici măcar prosoapele (da, le am pe ale mele, personale.), nu bei din cana mea (şi pe asta o am personală. două.), nu mănînci din farfuria mea (cred că aţi înţeles care-i faza cu lucrurile personale), nu-ţi pui în urechi căştile mele (!), nu pui mîna pe Domnul Pufos (da, am un urs de pluş, get over it), nu dai boxele mai tare, nu atingi laptopul meu, nu suni de pe telefonul meu, nu intri la mine în cameră pînă nu baţi insistent la uşă şi aştepţi răspuns.

Gata? Înţeles? Nu-i aşa de greu.
Vseo.

What's this?

You are currently reading Lucruri care nu le suport at Shampoo addicted.

meta

§ 16 Response to “Lucruri care nu le suport”

 • Anonim says:

  Bine ca nu mai am neamuri enervante care traiesc la mine, te inteleg perfect asa de leva cind cineva umbla la lucrurile tale.
  Trebuie de facut ca Vlad Tepes el taie miinile la tat felu p*da*i care pun laba pi lucruri straine.

  Domnul Pufos clasnii nume pe ursul meu de plus il chema prosta urs.

 • Anonim says:

  "pe ursul meu il cheama prosta urs" :DDDDDDDD

 • Anonim says:

  ai uitat sa scrii sa nu respire din aerul tau din camera ta ;D

 • Anonim says:

  Nu propag extreme, insa intr-o lume in care suntem 7 miliarde ar trebui sa invatam sa convietuim, interdependenta la urma urmei.

 • Morgane says:

  anonim 1: da fuck dude, nu ştiu din ce cauze da' nu mă pot opri din rîs de la mesajul tău :DDDD

  ultimul anonim: eu nu trăiesc în acceaşi casă cu 7 miliarde, măcar ăştia 100 care mă înconjoară zi de zi pot păstra distanţa

 • Anonim says:

  Morgane: In sfirsit cineva o scris ca eu is iumarnoi pareni !!!

  Anonim4 trebuie sa fim ca Stefan cel Mare sa taiem tat felu di mudasi care se baga pe teritoriu strain.

  P.S. Am inpresia ca is pe porno site aici numai anonimi.
  Eu is dima_8 TMD care o incercat sa te priticheasca .

 • Anonim says:

  da buna "inpresie ai" :D

 • Morgane says:

  di undi voi numa vă luaţ tăţ :DD

 • Anonim says:

  anonimcik1, citi ani ai?:>

 • Anonim says:

  18;)

 • Anonim says:

  Da tu anonim 9 sine esti sper ca nu un mujic paros care se pricaleste de mine

 • Morgane says:

  băi eu caneşna tăt înţeleg, tăt tolerez, da nu făşeţi din comentarii Santa Barbara sau redtube, sau mai rău, odnoklassniki. v-ajunge, vă schimbaţ frumuşăl cu adrese electronice şi davai dosvidania

 • Anonim says:

  dimazeuss@gmail.com scrieti sineva (foreveralone)

 • Anonim says:

  facebook?

 • Anonim says:

  Facebook esti zi numele

 • Morgane says:

  care parte din "blog anonim" n-ai înţeles-o?
  şi oricum n-am.

§ Leave a Reply