ne vîhodnîe a skazka

luni, 25 iunie 2012 § 2

 
    Am fost în weekend la Vad. Am plănuit de mult cu nişte prieteni să mergem undeva să ne odihnim pentru vreo 2 zile. Nu chestia cu plajă şi apă şi variante (eu mă tem de apa şea, are culoarea la Coca-Cola), ci pur şi simplu să închiriem ceva şi să vorbim la o terasă. Nu am făcut-o cum o fac moldovenii de obicei, să ne îmbătăm ca nişte animale şi să cîntăm cînteşe de jăle după asta, şi să rîdem de la nimic pentru că... nu ştim nici noi de ce.

OH pe cine încerc să mint, CLAR că ne-am îmbătat ca jitele şi am cîntat cînteşe de jăle. Am fumat kalyan, Kent slims sure şi am băut bere, vin şi şampanie. Mă laud? Clar că.

Am vorbit la urmă cu kalyanul, kalyanîi talk-show "pusti govoriat kalyanî". L-am căsătorit cu ştergarul lui V. şi apoi am aruncat cu castraveţi. Am sunat toată agenda telefonică, îmi cer solemn scuze de la toţi cei care au primit aseară apeluri de la mine, şi vă spun că eu, trează, nu vă vreu. Sincer, am glumit. Nu vă vreu, nu vreu săx cu voi, nu vreu copchii de la voi.

DAAR, seri ca acest weekend, mai vreu. Serios, mai vreu. Mai vreu să mă trezesc dimineaţa şi să-mi fie ruşine să mă uit în ochii oamenilor. Şi nu regret nimic. Serios, nu regret absolut nimic.

Vă pup (încă cu peregar) 

What's this?

You are currently reading ne vîhodnîe a skazka at Shampoo addicted.

meta

§ 2 Response to “ne vîhodnîe a skazka”

§ Leave a Reply