call me crazy

luni, 22 octombrie 2012 § 1


    Vreau să fac parte din una din acele familii care beau împreună ceai la ora 7. O familie din care poţi să spui mîndru că faci parte. Unde tuturor le pasă, cu adevărat, de tot ceea ce simţi şi ce gîndeşti.

O familie unde nu eşti impus să faci nimic, pentru că fiecare ştie deja de mult timp cu ce are de contribuit la bunăstarea locuinţei. În serile de sîmbătă seara fiecare să iasă în oraş cu cine are de ieşit, şi să vină acasă cînd are de venit, apoi a doua zi să povestească şi fiecare să asculte atent şi să rîdă cu mult gust. Iar duminica toţi să se strîngă în faţa televizorului, să mănînce popcorn şi să privească un film.

Unde prietenii îţi sunt acceptaţi, pentru că fiecare membru al familiei înţelege cît de mult tu îi iubeşti. Unde odată în lună mama este prea obosită să gătească şi comandă mîncare proastă de la fast-food şi o mănîncă toţi din cutii, pe podea, rîzînd.

O familie care te înţelege şi te ajută. O familie unde te simţi ca acasă, acceptat şi iubit. La care abia aştepţi să te întorci cînd eşti departe.

Vreau să fac parte dintr-o familie fericită. 

What's this?

You are currently reading call me crazy at Shampoo addicted.

meta

§ 1 Response to “call me crazy”

§ Leave a Reply