Afişele,mama lor de afişe!

luni, 15 august 2011 § 8

  Cred că fiecare om din ţărişoara asta deja ştie şi,desigur,s-a dat şi el cu părerea la marea problemă a zilelor noastre. Nu,nu criza mondială,nu salarii de căcat,nu pensii mizere,nu drumuri distruse ci reclama la colanţi. Şi toate astea pentru că a ieşit odată o muiere complexată şi virgină în a 3 pakalenie care a spus că pe ea o intimidează panourile publicitare cu femei în colanţi. De ce dragă? Îţi aminteşte numărul pe care ţi-l arată ţie cîntarul,sau ce alte motive ai?

Că unele dintre panouri sunt indecente pot să fiu şi io de acord,chiar dacă mai mult de nişte picioare frumoase,dezgolite,nu se arată nimic. Băăi,voi vedeţi în ce fuste merg pe drum "domnişoarele" de la 15 ani în sus? Asta e indecent frate,nu picioare cu colanţi!

Şi hai că la capitolul decenţă/indecenţă ne-am cam lămurit,dar ce treabă,nu,trebuie alt ton,ce treabă au aici drepturile femeii? Dragă muiere virgină şi complexată,vreau să te anunţ că femeile sunt concediate doar din pricina faptului că le-a făcut mama cu alt fel de puţă,femeile sunt violate şi bătute doar pentru că sunt mai slabe decît bărbaţii,soţiile sunt lovite şi apoi sărutate ca mai apoi să fie iar lovite,femeia în societate e privită ca o fiinţă fără de apărare şi cu o inteligenţă mai slabă,femeile sunt impuse să presteze servicii cu ce le-a dat mama mai bun pentru a obţine ce vor să obţină,şi tu,capro,te legi de reclame la colanţi? Să fim serioşi,reclame la colanţi?

Cum dracu încalcă drepturile femeii,o poză cu o femeie? De fapt nu cu o femeie ci cu picioarele unei femei! Sunt colanţi dragă,nu mănuşi,cum să le facă reclamă? "Le văd copii". Şi ce? Adică,o să aibă traumă psihologică de la nişte picioare? Copii te aud în fiecare seară în dormitor,şi văd că e sănătos.

Domnilor,să privim în miezul situaţiei. Firma îşi face treaba,cu poze-da,în ipostaze sexy-da,încalcă vreun drept al vreunei muieri virgine şi complexate-nu.Şi gata.

Şi cînd le văd pe astea care vor să aducă "dreptatea" în lume şi rag la fiecare pas că li s-a încălcat vreun drept mi-e greaţă. Păi doamno,bărbaţilor cîte drepturi li se încalcă cînd îţi oferă locul în autobuz,sau cînd îţi duce pungile grele? Dar pentru drepturile frigiderelor cine se va lupta mă! Le arată săracele,deschise,închise,şi culmea,le vînd încă! Imposibil! Săriţi bă!

Şi cum anume vreţi voi să fiţi tratate ca de la egal în societate? O să vă pierdeţi după prima zi de tratare la egal,ca pe un bărbat. Dacă totuşi vreţi să nu mai fiţi discriminate,nu ţipaţi la toate colţurile drepturile voastre,ci doar încercaţi să aveţi o personalitate care să merite acea tratare de la egal pe care o doriţi atît de mult.

Trăim în Moldova,şi asta ne ocupă tot timpul.


What's this?

You are currently reading Afişele,mama lor de afişe! at Shampoo addicted.

meta

§ 8 Response to “Afişele,mama lor de afişe!”

  • tanciu says:

    iaca se vede că tu demult n'ai scris...ai revenit cu forţe noi :)

  • Vitalie says:

    Aia din reclama pe care ai pus-o e urâtă. Nu-mi place. Dăm firma în judecată pentru că nu e destul de sexy. )
    Iar dacă vorbim de egalitate între genuri, încep polemicile.

  • Veaceslav says:

    Ce iar scandalul cu afişele? Unde? Cînd şi Cum? Eu merg la protest... :) Dacă cinstit, sunt pt moralitate dar de fapt ai atins ceva ce m-a pus pe gînduri... pt. ce să te uiţi pe panouri dacă pe stradă e şi mai şi... drept, lasă-le-n mama lor de panouri... iar celor de pe stradă ce să le spun... nimic... spune Mircea Eliade... "obiectul(persoana) e privit(ă) aşa cum se prezintă".

  • Morgane says:

    Mulţumesc Tanciu.
    Vitalie,dă-o-n judecată =)
    Veaceslav:sunt de acord cu tine,şi-mi plac cuvintele lui Eliade.

  • me me me says:

    Primul post l-am citit si am crezut ca esti barbat, apoi am aflat ca esti femei si te respect de doua ori mai mult pentru ca gindesti altfel decit turma de femei miorlaite pe care le avem in tara! Cred ca este pe departe cel mai bun blog citit de mine in ultima vreme! Succes!

  • me me me says:

    Apropo, ce ar zice Mircea Badea de ultima fraza? Cred ca ar zice ca este actuala!

  • Morgane says:

    Mulţumesc mult,şi fraza aia va fi mereu actuală,şi cînd oi avea eu nepoţi

§ Leave a Reply