amar!

sâmbătă, 25 ianuarie 2014 § 2


   vreau să-mi vorbeşti. vreau să-mi explici cînd a fost momentul în care totul s-a schimbat? cînd am schimbat virgula pe punct?

vreau să înţelegi un lucru - eu nu sunt fericită. eu nu pot eu nu vreau eu nu ştiu eu n-am de ales eu simt cum mă topesc eu eu eu eu. eu. noi? eu.

eu n-am nici un tren de prins mîine dimineaţă. eu nu am nici o mînă pe care să o strîng. nu am buze pe care trebuie să le sărut. nu am oameni pe care să-i ascult. le-am pierdut pe toate odată cu tine. şi am plîns, pentru că asta era tot ce aveam la moment. dar am pierdut-o şi pe asta.

noi suntem bolnavi? sau suntem bine? sau suntem ambele? sau poate niciuna? sau suntem baloane de săpun? 

eu vreau să-ţi văd faţa plină de riduri, şi să ţi-o sărut. tu mi-ai promis că eu o să-ţi văd faţa plină de riduri şi o să ţi-o sărut! ţii minte cînd toţi spuneau că "noi tot vrem ca la voi". eu tot vreau cum era la noi. eu ne vreau pe noi înapoi. 

tu înţelegi cît de mult am eu nevoie de tine? tu nu înţelegi cît de mult am eu nevoie de tine. eu m-am agăţat de tine şi tu mi-ai intrat în sînge. la mine reacţiile din creier nu parcurg normal fără o doză zilnică de tine. 

ţii minte cînd zîmbeai imediat cum mă observai în mulţime? ţii minte cînd săreai din pat şi-mi deschideai uşa? ţii minte cînd singurul scop al săptămînii era să-mi auzi vocea, şi eu să o aud pe a ta? ţii minte cînd ţi-am făcut pentru prima dată paste cu sos? erau cele mai bune paste pe care le-am făcut vreodată. ţii minte cum toată ziua îţi era planificată în dependenţă de ora la care eu mă trezesc? ţii minte cînd mă iubeai? 

eu nu aparţin nicăieri fără tine. la mine undele nu ajung la ochi fără lumina ta. la mine celulele se usucă şi mor fără tine. eu fără tine niciodată nu. 



da' tu suca trăieşti. tu suca respiri. 


What's this?

You are currently reading amar! at Shampoo addicted.

meta

§ 2 Response to “amar!”

§ Leave a Reply