Stil şi clonare II

vineri, 23 septembrie 2011 § 12


Deci,vă mai aduceţi aminte de asta? Ei bine am promis acolo cîte ceva şi despre masculii feroce de pe străzile capitalei,şi mă ţin de cuvînt.

Deci pe străzile Chişinăului cel mai răspîndit e aşa-numitul fenomen "kepka" şi aşa-numitul fenomen "şorţ din material (fig-io-znaiu cum se numeşte da care foşneşte) indiferent de ocazie,vreme şi oră". Bă,da' eu dacă aş fi bărbat...mama dorogaia. Să fii bărbat şi să te îmbraci bine e atît,ATÎT de uşor şi de plăcut!

De ce nu aţi arunca odată şi odată pantalonii ăia scurţi de la Adidas sau cn ştie ce marcă şi aţi cumpăra nişte blugi vintage albaştri închis,aţi arunca şi maioul de la acelaşi iubit Adidas şi aţi îmbrăca un maiou simplu alb,aţi îndoia cam de 3 degete pantalonii jos,aţi lua şi o geacă/cardigan/ jachet (pu şcoală) deasupra,aţi încălţa nişte pantofi de tip Oxford (nu oribilii ăia negri făr'de formă pe care voi nuştiu de ce continuaţi să-i purtaţi!) şi o geantă de piele pe umăr? De ce măăăă? Hai că nu e greu!

Moda bărbaţilor trebuie să fie simplistă,după părerea mea,fără multe accesorii şi culori prea (am spus prea,asta nu înseamnă numai alb şi negru) aprinse. Combinaţiile simple fac tot farmecul!

Şi lasă mami păru ăla să crească mai mult de 1 cm înainte să-l tai!

Şi dragii mei,care deja sunteţi pe drumul cel bun,vestele alea pe care le purtaţi deasupra oricărui tricou sau cămaşă NU sunt cool deloc. Iacaşă. V-am distrus într-un moment toate idealurile,vestele sunt ORIBILE. Şi părul care dă în ochi deja nu e "fashionable" sau cum mai vreţi voi să-i spuneţi,optaţi pentru o lungime medie şi volum. Şi mai spălaţi-l din cînd în cînd.

Ş' cumpăraţi-vă un costum,sau 2,sau 3,sau 4,da macăr numa unul!!! D'ăla negru,cu pantaloni drepţi frumos călcaţi,jachetă cu 3 nasturi şi batistă albă în partea stîngă a pieptului. Şi cămaşă albă cu cravată neagră,sau un simplu tricou alb. Şi voila,arătaţi superb! Dar nu vă îmbrăcaţi aşa în fiecare zi la şcoală sau de fiecare dată cînd ieşiţi undeva. Hai bă,optaţi pe casual! Nu sunteţi oameni de afaceri să vă împopoţonaţi în fiecare dimineaţă ca la nuntă,în plus deja devine plictisitor.

Şi mai lămuresc încă un lucru. "Ia blea la pantalonii lu aşela parcă-i un gomic nna". Eşti mai "gomic" în kepkă de la Adidas cu ghete rupte şi purtate nuştiu unde decît cu blugi şi cardigan. Crede-mă. E clar că unii ajung la limita absurdului,i mean,blugi skinny pe băieţi. *-* cine mă a pornit asta? Sau tricouri super mulate,sau mai ştiu eu ce. Dar pantalonii vintage maro nu te fac "gomic". Şi nici polo-urile. Şi nici gecile care arată respectabil şi măcar sunt mai originale decît alea negre cu puf pe care le poartă tot Chişinăul.

Atît de puţini bărbaţi se îmbracă bine în Chişinău,de ce nu ai fi tu mai original şi ai fi unul dintre cei puţini? Nu trebuie să ajungi la absurd,trebuie doar să ai gust,să experimentezi şi să te bucuri de privirile pe care le strîngi!

Dar dacă după toate astea îţi găseşti una pe tocuri de 15 cm mai machiată ca starurile porno şi în fustă care se termină unde nici picioarele nu s-au început --- m-ai dezamăgit. *-*

Hai,v-am pupat.




Nu da noi sîntem mai cool desigur. Noi îi avem pe ei.

What's this?

You are currently reading Stil şi clonare II at Shampoo addicted.

meta

§ 12 Response to “Stil şi clonare II”

  • Anonim says:

    lol...ultima poza m-a rupt...soc, eu mai asteptam un om normal imbracat...total de acord cu tine...
    numai costume cred ca trebuie sa aiba unul, max 2...ca nu-i fimeie sa-si schimbe rochia la fiecare nunta
    da da, baietii pe calea cea dreapta a fashion-ului, alegeti si voi fete mai decente, mai originale...

  • Anonim says:

    oo daa.. e temă! deacord cu fiecare cuvînt.)

  • Anonim says:

    la noi o usoara adiere de schimbare vine de la unii baieti din generatia de 17-18 ani

    P.S.ultima poza rupeeeeeeeee..!

  • ella says:

    Ma subscriu la fiecare propozitie :D Cum de le nimeresti tu asa de bine.Si pozele sunt rupatoare :d
    ps: ciudat dar eu astazi fara sa-ti vazd postarea am scris una cu sens opus...mhhh.Lumea chiar trebuie sa se schimbe :)

  • gopi vs hipsteri :D

    Fetele scriu, fetele comentează ))

  • Alex says:

    deacord cu Mircea.

    Ai vorbit despre gopi şi hipsteri, adică ce nu-ţi place cel mai tare şi ce-ţi place.

    Sunt deacord că "paţanaşii" de la noi cam în astea 2 categorii se încadrează... cum rămâne cu stilul: tricou şi blugi, atât... dacă tot spuneaţi de simplist... căci asta e simplist, nu hipsterii din poze (înafară de 2 şi 4)

    Părerea mea că, un bărbat care e îmbrăcat simplu - nu mai are nevoie de nimic, nu e numaidecât să fie "trendy", cu multe zorzoane şi accesorii

    cel mai important să fie aranjat, spălat şi curat - atunci oricum o să arate bine.

  • Morgane says:

    Alex: Simplist понятие растяжимое,pentru fiecare asta înseamnă ceva diferit,şi la fel la noi este o părere despre hipsteri,accesoriile nu te fac hipster. Şi dacă ai un ceas pe mînă şi cîteva brăţări sau chestii de genu nu eşti hipster.

    Şi da,acelaşi tricou şi blugi poate fi ceva magnific,simplu şi frumos,dar poate fi şi murdar,nearanjat şi prost asortat. :)

    Şi ţi-ai format o părere cam greşită,neh,hipsterii mă obosesc. prea sunt toţi la fel.

  • Anonim says:

    in articol ai scris bine...dar cind am vazut pozele de mai jos( cu mici exceptii) in care tipa ii lauzi pe astia cu mergele la git sau pe min cum ca ar arata bine...imi pare rau de gusturile tale....barbatul tre sa fie barbat...si nu trebu mergele sau alte dracarii pe corp pentru a arata bine...sa fii ingrijit si cu o simpla camasa si pantaloni cred ca arati mult mai bine ca idiotii cu fel de fel de margele din imagini cit si ca cei din ultima imagine......

  • Morgane says:

    anonim: la noi s-a format aşa o părere că ceea ce poartă femeile - nu pot purta bărbaţii. Ei poartă doar "barsetşi" şi rucsacuri pentru că genţile simple sunt "nu pu mujîşi",unii au aşa părere şi despre ceasuri.Cămaşa scoasă din pantaloni te face automat "matahală" nu contează că arată de 200 ori mai bine pe unii iar brăţările pe mînă te fac,din nou, "neMujîc". Sunt stereotipuri,ar trebui ca partea masculină să fie mult mai deschisă pentru accesorii,care în majoritatea timpului sunt doar bine-venite. Crede-mă,şi lumea se uită un pic altfel la tine dacă ai un ceas bun pe mînă (a se lua în consideraţie că bun nu înseamnă scump) sau dacă ai ieşi din ordinar şi ai schimba pantofii negri de piele pe nişte încălţăminte Oxford.

    După părerea mea nu poţi să nu fii trendy dar să fii bine-îmbrăcat,fie că e vorba şi de aceeaşi blugi cu tricou.

  • Alex says:

    "Şi dacă ai un ceas pe mînă şi cîteva brăţări sau chestii de genu nu eşti hipster." - ştiu, eu tot port ceas şi brăţări =D

  • Să fii gop e prea mainstream... )))


    PS un blog care-l am în feed reader :) http://domnideromania.ro

  • Anonim says:

    plăcut articol

    n'am nici un costum
    am o pereche de skinnies

§ Leave a Reply