Aşa-i.

sâmbătă, 10 septembrie 2011 § 2


Aşa suntem noi făcuţi,construiţi,să aşteptăm aventură. Întoarcem capurile la 360 de grade dacă auzim de vreun accident sau de cineva care a avut o nenorocire. Pentru că ne place! Ne place să auzim că ceva rău s-a întîmplat,pentru că viaţa e prea monotonă. Ne plac cutremurele,ne place să savurăm fiecare cuvînt pe care-l spune prezentatoarea de la ştiri.

Ne plac războaiele,să mai vărsăm nişte lacrimi,să vedem ceva interesant. Suntem dezamăgiţi cînd buletinul de ştiri ne povesteşte doar de nişte expoziţii,una' a cîştigat acolo un concurs,nuştiu' cine a împuşcat măgarul vecinului (deja ceva mai interesant) şi gata. Nicio catastrofă,crimă,accident.

Deesigur,lucrurile se schimbă cînd noi suntem cei implicaţi,cînd catastrofele naturale ne afectează pe noi,cînd crima de la ştiri este despre cineva apropiat nouă. Nu e chiar aşa de amuzant atunci,atunci ai da orice pentru monotonia serilor de sîmbătă cînd vizionaţi ştirile şi nu e nimic interesant. Atunci am da orice să nu avem o viaţă interesantă,ci să fie simplă. Monotonă. Cum n-a fi,dar numai nu aşa.

Aşa suntem construiţi noi,savurăm catastrofele cît timp sunt departe şi noi suntem în siguranţă.

What's this?

You are currently reading Aşa-i. at Shampoo addicted.

meta

§ 2 Response to “Aşa-i.”

§ Leave a Reply