Tu de ce ai nevoie?

marți, 13 septembrie 2011 § 3


Tu de ce ai nevoie pentru a fi fericit? Poate ai nevoie de bani? Da. Ai nevoie de bani. Să cumperi tot la ce ai visat vreodată,şi nu spune că banii nu aduc fericirea. Cel care a spus că banii nu aduc fericirea nu ştia unde să facă cumpărături.
Poate ai nevoie de prieteni? Da. Ai nevoie de prieteni. Să fii fericit,într-un cuvînt. Să rîzi,să plîngi,să cutreieri locurile unde nu ai mai fost şi să iubeşti viaţa.
Poate ai nevoie de iubire? Da. Ai nevoie de iubire. De o persoană care să-ţi fie alături indiferent de orice,care să te iubească pentru ceea ce eşti şi cu care poţi fi tu însuţi.

Dar uneori ai nevoie de toate împreună. Uneori ai nevoie doar de o cană de ceai şi de un film. Şi aşa,ca să nu fim prea romantici,de ce ai cu adevărat nevoie? Oare nu ar fi destul dacă am limita dorinţele noastre la lucruri simple,şi am privi realitatea în ochi şi am vedea de ce avem cu adevărat nevoie?

Şi acum o să personalizez,pentru că aşa vreau io. Eu am nevoie de un prieten adevărat care să-mi fie mereu aproape...şi de o gaşcă de prieteni din ăia "for fun" cu care poţi ieşi sîmbata "la o colă dieti4naia". Eu am nevoie de linişte,în suflet. De ordine în gînduri,mă năvălesc prea multe şi toate odată şi nu prea reuşesc nimic. Am nevoie de bani atît cît să trăiesc la un nivel decent şi să-mi mai permit un moft din cînd în cînd. Am nevoie de căşti pentru că aşa supravieţuiesc eu. Am nevoie de filme vechi alb-negru şi de Forrest Gump,şi de ceai. Mult ceai. Mai am nevoie de un spiriduş mic care să-mi îndeplinească 3 dorinţe. Numai 3. Şi atît. Mai mult nu-mi mai trebuie nimic.

Dar tu? Tu de ce ai nevoie pentru a fi fericit?

What's this?

You are currently reading Tu de ce ai nevoie? at Shampoo addicted.

meta

§ 3 Response to “Tu de ce ai nevoie?”

§ Leave a Reply