51. Ce te plictiseşte

miercuri, 13 iunie 2012 § 6



  Pe mine ceota mă rupe azi la scris.

Ce mă plictiseşte. Articolul "ce mă plictiseşte" face parte din familia articolelor "Morgane ţîpă la tăţ". Să fac o listă? Faşem.

  1. Filmele siropoase. Majoritatea au aceeaşi idee, cu mici diferenţe. 2 se îndrăgostesc unu moare. 2 se îndrăgostesc apare un al treilea. 2 se îndrăgostesc mama/tata/mîţa/serviciul nu le dau voie împreună. 
  2. Marea majoritate a muzicii. Dar despre asta fac eu odată un articol aparte, am fost întrebată de mulţi ce muzică ascult.
  3. Profesorii, care nu pot să facă lecţia captivantă. Dacă casc şi aproape cad de pe scaun nu e vina mea, e vina ta, pentru că înafară de cititul din carte şi cîteva fraze mai out-of-the-book nu ne poţi da nimic.
  4. Marea majoritate a oamenilor, care la fel nu prea-ţi pot oferi nimic înafară de cine cu cine mai nou se fute, cine şi-a luat maşină, cine nu şi-a luat maşină, şi cît costă. Serios?
  5. Sexul pe pat. Aici fără comentarii. (dar ţineţi minte, sex injuries are good injuries)
  6. Oamenii care se laudă. Aici nu sunt sigură dacă mă plictisesc sau îi învidiez.
  7. Oamenii care nu rîd la glumele mele. Come on băi, i'm hillarious.
  8. Cei care au principii atît de înrăite încît chiar dacă te văd prima dată oricum îţi ţin un discurs despre... cum religia a distrus mentalitatea societăţii, încălzirea globală, nu trebuie de băut alcool şi etc. Mă bucur pentru voi fraţilor, dar sincer, nu mă interesează. 
  9. Dar cel mai tare mă plictiseşte viaţa de forever alone. Serios, abia aştept s'mă apuşe şineva de buşi şi să mă arunce pe canapea. Măcar să ştiu că someone is fapping about me ajută deja. E plictisitor. 


What's this?

You are currently reading 51. Ce te plictiseşte at Shampoo addicted.

meta

§ 6 Response to “51. Ce te plictiseşte”

  • Anonim says:

    Pornind de la premiza că netul e plin de, scuză-mi vulgaritatea, "пиздастрадатели", consider că punctul 9 putea fi formulat posibil mai tactic. Get it str8, imi place cum a fost formulat punctul 9 și cred că termenii cu un anumit grad de vulgaritate înfrumusețiază contextul prezent.

  • Anonim says:

    Dac vrei să te simți mai bine, iți închin seara un Fap.

  • Morgane says:

    anonim 1: aur da nu copchil, aur.
    anonim 2: chiar te rog.

  • Cristian says:

    Defapt una și aceași persoană, doar cu alter ego. :)

  • Justice says:

    Consider ca si persoanele ipocrite ar merita un loc in acest articol ;). Cel puțin nu prea cunosc persoane care sa le suporte.

  • Morgane says:

    paţanu cu alter ego: i hope the fap went well. Dacă ajută pot să-ţi spun că-s blondă.

    paţanu cu futbolu: Fiecare om e un pic ipocrit, nu mă plictisesc, mă enervează un pic.

§ Leave a Reply