Lucruri care nu le suport

joi, 14 iunie 2012 § 16

 
   Am o problemă IMENSĂ cu lucrurile mele personale. Sunt ale mele, tu nu le atingi, nu respiri asupra lor, nu laşi amprente pe ele, nu vorbeşti despre ele. Cît de dificil e asta de înţeles?

Un mic ghid pentru o convieţuire în pace cu mine:

Dragă fiică a lui S, care e tot mai enervantă pe zi ce trece, n-am "nişo rochii clasnaia" să-ţi dau, mai ales ţie. Cine împarte hainele? Serios? Duş'ţ'cumpărî. A împrumuta jacheta cuiva pentru că e frig afară sau a împrumuta un tricou cuiva care va dormi la tine pe neprins de veste, e ok, dar nu e deloc ok să vii acasă şi să răscoleşti dulapul meu pentru că "suntem surori", măta ţîi soră blea.  Tatăl tău e soţul mamei mele. Relaţia mea cu el? Niciuna. Relaţia mea cu tine? Niciuna. Relaţia pe care TREBUIE s-o ai tu cu mine? Niciuna. Relaţia pe care tu o ai? Ni te baji în suflet şi o să te plesnesc odată.

Mai departe, eu nu vin acasă pentru ca tu să stai la computerul meu. Computerul meu conţine informaţie personală, care mă priveşte pe mine, pe mine, şi pe cine vreau eu să privească. Înţeles? Mai departe. Nu deschizi cărţile pe care le citesc, nu-mi citeşti mesajele, nu-mi răscoleşti (şi mai ales comentezi!) biblioteca muzicală, nu-mi bei din ceai (chiar dacă l-am lăsat pe masă, nu e pentru tine), nu îmi cauţi prin geantă (!!!!) chiar dacă am lăsat-o foarte tentant pe o bancă în clasă. Nu-mi ceri din mîncare, e a mea, nu se împarte (doar dacă conţine carne sau ouă, pe care ţi le dau cu cea mai mare plăcere, nu-mi place să risipesc). Nu-mi răscoleşti prin documente, mape, foi, nu-mi citeşti contactele, nu mă întrebi despre pozele din computer/telefon/Ipod, NU-MI DAI DRAPERIILE LA O PARTE DACĂ EU LE-AM PUS AŞA SĂ BLOCHEZE SOARELE!

Nu-mi atingi chitara, nu-mi atingi pantofii, nu-mi atingi nici măcar prosoapele (da, le am pe ale mele, personale.), nu bei din cana mea (şi pe asta o am personală. două.), nu mănînci din farfuria mea (cred că aţi înţeles care-i faza cu lucrurile personale), nu-ţi pui în urechi căştile mele (!), nu pui mîna pe Domnul Pufos (da, am un urs de pluş, get over it), nu dai boxele mai tare, nu atingi laptopul meu, nu suni de pe telefonul meu, nu intri la mine în cameră pînă nu baţi insistent la uşă şi aştepţi răspuns.

Gata? Înţeles? Nu-i aşa de greu.
Vseo.

What's this?

You are currently reading Lucruri care nu le suport at Shampoo addicted.

meta

§ 16 Response to “Lucruri care nu le suport”

§ Leave a Reply