Regrete

marți, 25 ianuarie 2011 § 0

Fiecare facem din viaţa asta a noastră tot ce putem mai bine, sau mai rău. Ne batem joc de ea, dar şi o preţuim în măsuri infinite. Facem greşeli, greşeli de care apoi ne pare extrem de rău, dar şi greşeli pe care le uităm rapid.

După fiecare suferă cineva, suferi tu, suferă cei pe care-i iubeşti, suferă cei pe care nu-i cunoşti. Cele mai plăcute greşeli sunt cele după care suferi doar tu,pentru că îţi este anume ţie mai uşor...conştiinţa te lasă în pace. Şi apoi cu timpul uiţi,pentru că sunt sentimentele tale,dar cei pe care i-ai fi putut răni nu ar fi putut uita aşa uşor.

Eşti puternic,eşti mai puternic decît toţi ceilalţi care te înconjoară pentru că poţi păşi peste lucruri şi poţi zîmbi ascunzînd lacrimile. Şi greşeşti,greşeşti în fiecare zi...greşeşti mult. Şi regreţi desigur pentru că a regreta e omeneşte,la fel ca şi a greşi. Regreţi şi te învinuieşti mult timp încolo,suferi.

Dar ce rost au regretele? Vei putea oare întoarce timpul înapoi?

Fiecare lucru se întîmplă dintr-o cauză anume şi, desigur, prezentul nu ar fi fost exact aşa cum este acum dacă nu ai fi făcut acele greşeli.

Şi ai învăţat din ele,acum deja niciodată nu vei mai trăda,sau nu vei juca cărţi la lecţie,sau nu vei sta 10 minute în scară să legi şireturile,sau la urma urmei nu vei face ceea ce tu socoţi a fi greşeală!

Şi iubiţi greşelile,şi învăţaţi din ele,şi regretaţile,dar nu lăsaţi ca acele regrete să vă strice viaţa.

What's this?

You are currently reading Regrete at Shampoo addicted.

meta

§ Leave a Reply